srce

Oddih

Izdih. Oddih. Vdih.

Zaradi sodobnega načina življenja ljudje izgubljamo stik s sabo. Hitimo, postajamo lutke v rokah drugih, ki nam narekujejo način in tempo življenja. Namen oddiha je, da spet začutimo resničnega sebe, ne pa narejenega in narekovanega s strani družbe ali posameznikov. Namen je, da smo iskreni do sebe, da vidimo resnico, slišimo svoje misli, jih cenimo in si zaupamo do te meje, da v polnosti razvijemo in udejanjimo svoje potenciale. Namen oddiha je, da se začnemo zavedati, da smo sami slikarji svojega življenja. Predvsem pa, da smo ljubeči. Do sebe, do drugih, do narave. Namen oddiha je, da spet zaživimo svoja življenja. V prostoru življenjske energije lahko vse opisano storite in začnete na novo. V vsakem trenutku.

Cena24 ur = 180 evrov. V ceno za eno osebo je vključeno spanje v apartmaju Ocean, zajtrk, individualna psihoterapija, EMDR, Bachove kapljice (program bo prilagojen  posamezniku).

Lokacija
Simpatična vas Čatež ob Savi, ki leži ob sotočju Krke in Save, je izjemno lahko dostopna. Do najbližjega izvoza na avtocesto je le pol kilometra (izvoz: Čatež), do najbližjega letališča Zagreb pa le 45 kilometrov. Srce Čateža je Gostilna Les z zdravo, domačo prehrano. Tu je izhodiščna točka za pohod na Sveti Vid, med katerim se lahko ustavite na številnih energijskih točkah. V bližini pa so tudi termalne toplice.

Oddih je lahko začetek poti, na kateri boste začeli potovanje k sebi. Prilagojen je posamezniku, njegovim potrebam in njegovi osebni naravi. 


 

Neobvezujoč posvet

Za več informacij ali neobvezujoč posvet izpolnite kontaktni obrazec ali pokličite 040 809 305.

Sporočilo ni poslano! Preverite vnesena polja.
Telefon Mail
Facebook