Bachove kapljice

Bachove kapljice

V vsakdanjem življenju tu in tam vsi trpimo zaradi čustvenih stanj, kot so strah, ljubosumje, zaskrbljenost, negotovost, jeza … Izražena močna čustva lahko na nas vplivajo dobro, saj spodbudijo hitre in odločne spremembe naše notranje energije. Podobno kot neurje očisti zrak in razgiba okolico. Nasprotno pa potisnjena čustva povzročajo napetosti in zavirajo pretok življenjske energije ter s tem pripravljajo ugodna tla za bolezenske spremembe.

Bachove kapljice so naravna in učinkovita pomoč v čustvenih stiskah vsakdanjega življenja, so brez stranskih učinkov in preproste za uporabo. Podobno kot homeopatija se Bachova cvetna terapija osredotoča na resnične vzroke bolezni, ne zgolj na simptome. Tudi če niste bolni, lahko sistem 38 cvetnih esenc s pridom uporabite za krepitev zdravja, za reševanje problemov ter za energijsko podporo pri osebnem razvoju.

»Če bi sledili svojim občutkom, svojim resničnim željam, svojim resničnim hrepenenjem, svojim lastnim mislim, potem ne bi spoznali nič drugega kot veselje in zdravje.« Edvard Bach, 1886-1936

Na voljo so vam naslednje Bachove kapljice:
Telefon Mail
Facebook