Zgodbe

Helena Simončič
Lahko rečem, da sem z obiskom Prostora življenjske energije končno naredila korak naprej v življenju. Slekla sem staro kožo, ki me je nenehno ovijala kot pretesen plašč, katerega šivi nikakor niso hoteli popustiti. Postala sem samozavestnejša, precej močnejša in čustveno stabilnejša. Tudi zdravstvene tegobe so kar nekam odplavale. Z vsako stopnjo procesa se je moje psihično, čustveno, duševno, zdravstveno stanje občutno spremenilo– jaz sem se spremenila! Mož pravi, da pozitivno. In to je tisto, kar šteje.
Simona Fridrih
Dolga leta  sem se trudila zanositi. Ko mi je nekega dne  le uspelo, je bila nosečnost zunajmaternična.  Z  odstranitvijo jajcevoda in zaradi mnogih drugih težav ter zaradi dejstva, s tem da sem bila vsako leto starejša, so bile moje možnosti za zanositev čedalje manjše. Zdravnica me je napotila na umetno oploditev. Tudi ta je bila dvakrat neuspešna. Jaz pa sem bila vse bolj razočarana, da mi verjetno ne bo nikoli uspelo.
Začela sem iskati alternativne možnosti in pot me je pripeljala do Andreje, za katero verjamem, da mi je pomagala. Moje življenje, ki je prej obstalo na neki točki in se ni premaknilo nikamor, se je nenadoma začelo spreminjati. Vse, kar sem želela in imela cilj storiti, se je začelo realizirati v zelo hitrem času. Zanosila sem takoj v naslednjem poskusu, se preselila in zamenjala službo. Kar naenkrat so izginili vsi strahovi, kako vse izpeljati, in stvari so začele teči v pravo smer. Zato sem Andreji neizmerno hvaležna in ko jo bom potrebovala, se bom spet vrnila k njej.
Andrej
Bil sem v obdobju, ko sem čutil, da v meni nekaj ni v redu, pa tega nisem znal določiti. Bil sem brezvoljen in brez konkretnih osebnih ciljev, niti si jih nisem mogel določiti. Želel sem na nek način spodbuditi energijo v sebi in narediti korak naprej. Ko mi je znanec povedal za Andrejo in njen način dela, sem začutil, da mi morda lahko pomaga. Po dveh dneh bivanja pri njej, sem v sebi doživel intenzivno spremembo v počutju, ki je nisem pričakoval. Bil sem deležen terapevtskih pogovorov z Andrejo in med ostalim delal različne vaje za pospešitev pretoka življenjske energije. Z Andrejinim vodenjem sem ozavestil nekatere strahove, ki so me na nezavednem nivoju blokirali in jih z njeno pomočjo sproti sprostil oz. predelal. Že takoj po sproščanju teh nezavednih blokad, so se mi v naslednjih urah, skozi misli, začele pojavljati ideje, ki me navdušujejo, ko pomislim nanje, česar prej nisem občutil. Prejel sem tudi nasvete za uspešno soočanje z vsakdanjimi težavami, ki rušijo moje notranje ravnovesje in povzročajo energijske blokade ter ustvarjajo konflikte. Hvaležen sem za izkušnjo, ki sem jo potreboval, saj mi je Andreja s celostnim pristopom in z intuitivnim vodenjem, pomagala narediti velik korak naprej.
Kaja Budič
Karate mi pomeni vse, treniram ga od 8. leta starosti. Imela sem težave s samozavestjo in tremo pred tekmo. Po končani drugi stopnji procesa je to zame postalo preteklost in  moji rezultati so bili vidni. Postala sem državna prvakinja v karateju.
Damjan Tomše
Imam zdravstvene težave s hrbtenico. Vsak dan sem jemal tablete proti bolečinam. Nič nisem mogel delati.  Nisem mogel voziti avta. Enostavno nisem imel dovolj moči. Moj krvni pritisk je bil 200/120, kljub tabletam . Težko mi je bilo, kadar sem moral med ljudi. Telo se mi je treslo.

Skozi proces, v Prostoru življenjske energije, se je moje fizično in psihično stanje znatno izboljšalo. Spet lahko opravljam dnevna opravila, vozim avto. Redko vzamem tablete proti bolečinam. Še vedno jemljem tablete za pritisk, vendar je ta zdaj normalen. Nimam več strahu pred ljudmi. Redno delam vaje in čutim, kako mi poživijo telo. Vse pozitivne spremembe pri meni niso vplivale samo na moje boljše počutje, ampak tudi na boljše počutje vseh članov moje družine.
Mateja Ovčarič
Ko več ne veš, kako in kaj... Pri Andreji v Prostoru življenjske energije sem dobila ponovni zagon, pozitivno razmišljanje in "samodejno urejanje" želenih dogodkov. Zelo nesrečna, izdana v delovnem okolju, deprimirana, žalostna, razočarana... Po osmih srečanjih v Prostoru življenjske energije so se ti občutki razblinili - po treh srečanjih je prišlo do uvidevne spremembe, po osmih pa popolni preobrat. Sreča, nova služba, veselje, zdravje - čudovito. Glede na to, da sem se težko odločila za obiske Prostora življenjske energije (vzpodbudila me je prijateljica, saj sem sama bila skoraj izsesana lepe energije), sem srečna, da sem naredila ta korak. Toplo priporočam vsaki duši in telesu.
Ana
Vsak večer, ko sem legla v posteljo, me je začelo trgati po nogah. Uporabljala sem razna mazila, nič mi ni zares pomagalo. Po končani prvi stopnji in z vsakodnevnim izvajanjem vaj so bolečine v nogah izginile. Naučila sem se pravilno dihati (večina ljudi se sploh ne zaveda  pomena pravilnega dihanja)  in obvladovati negativna čustva (strah, paniko, jezo...). Nič več ne zadržujem tesnobe v sebi. Upam si glasno povedat svoje mnenje. Bolj mislim in gledam nase, ne samo na druge.
Katja Račič
Po končani drugi stopnji so izginile bolečine v zgornjem delu hrbta. Izboljšala se je moja cirkulacija – nič več me ne zebe! Dlani in stopala so topla. Pridobila sem samozavest in zaupanje vase. Pozitivno in veliko bolj obširno razmišljam.
Tina Tomše
Večkrat me je bolel trebušček. Imela sem težave s prebavo. Morala sem paziti, kaj jem, ker sem bila po določeni hrani še bolj zaprta. Hodila sem k Andreji in vsak dan delala vaje. Zdaj me trebuh nič več ne boli. Mami mi je prej dajala sirupe, da bi mi bilo lažje, zdaj jih več ne potrebujem.
Staša
Že od svojih gimnazijskih let prebiram in zbiram knjige za duhovno rast, o življenju po smrti, o vesolju in o višjih energijah. Vprašanja, kdo sem, kam grem, kaj je moje poslanstvo v tem življenju, kakšne izkušnje so mi namenjene, so se me več ali manj dotikala v različnih obdobjih in v različnih čustvenih stanjih. Kljub zanimanju in prebiranju tovrstne literature sem bila kar nekaj let do sedaj v nekakšnem oklepu, brez prave zaznave, predvsem sebe. Zaprla sem se vase in dopustila, da so bili drugi gospodarji mojega telesa in duha. In vendar se je ponovno začel oglašati glas v meni, z zavedanjem, da moram res nekaj storiti zase, poiskati in najti to, kar sem, kar sem nekoč že bila. Po priporočilu prijateljice sem našla Prostor življenjske energije in nadvse pozitivno, srčno in z dobronamernimi nasveti naravnano Andrejo. Z zelo razumevajočimi besedami in energijo mi prebuja občutek lastne vrednosti, samospoštovanja in samozavesti. Vse to počasi vpletam v vsakodnevne preizkušnje, in čutim, da mi uspeva ponovno odkriti moje bistvo in mojo svetlobo.
Katrin
Bivanje pri Andreji je bila čudovita izkušnja za moje telo in dušo, ki še kar traja. V spalnici je moč čutiti ljubezen, glasba in vibracije pod vzmetnico so nekaj posebnega in vse skupaj je podprlo mojo celovito regeneracijo. Že leta izvajam določeno obliko meditacije, vendar še nikoli nisem doživela tako globoke izkušnje biti brez misli in samo bivati, kot sem jo doživela med izvajanjem vaj v Prostoru. Bila sem polna ljubezni in radosti. V teh časih je na svetu težko najti kraj, ki bi ti dal takšno pozitivno energijo in ti napolnil baterije. Tvoja duša in telo sta tu deležna zdravljenja.
Jennifer
Zame je bilo bivanje pri Andreji enkratno doživetje. Posebne vaje v njenem prostoru so me napolnile z ugodjem in toplino. Andrejo sem doživela kot čudovito osebo, vadba me je napolnila z ljubeznijo in mi odprla nov pogled na življenje. Nočitev v energetizirani sobi je bila veličastna, saj so sobe lepo urejene, spanje na postelji pa najlepše spanje v mojem življenju. Na splošno je bil čas, ki sem ga preživela z Andrejo, popolnoma novo razkritje same sebe. Prav gotovo se bom v Slovenijo še vrnila, da izkoristim priložnost in bolje spoznam samo sebe ter odkrijem še več svojih vrlin, ki mi bodo izpopolnile življenje.
Hvala za dober začetek v boljše življenje!
Matija
Po 8 obiskih Prostora življenjske energije.
 
Za proces sem se odločil, ker sem se že dlje časa slabo počutil, tako fizično kot psihično. Enih zadev pri sebi sploh nisem znal premaknit naprej, nisem imel volje
in ne moči. Kot bi si ne dovolil sam sebi boljšega počutja, zadovoljnega sebe.
 
Že prvi terapiji v Prostoru pri Andreji sta me nekako zdramili, zbudili, začutil sem lastno voljo in to, da zmorem iti naprej. Po tretji, četrti in naslednjih, ko sem odhajal, sem se veliko bolje počutil. Bolj fokusiranega nase, na to, da se imam rad! Da zmorem več !
 
In čez dan, ko sem se znova zaznal, da sem se prepustil slabemu počutju, negativnim mislim sem ponovil 4 enostavne vaje. Dovolj je bilo le enkrat na dan naredit vaje, da sem se počutil bolje, imel nov zagon. Skozi terapije sem dobival zavedanje, kako dobro je, ko delam nekaj zase in boljše počutje mi je kazalo to, da sem na pravi poti. Zdaj vsak dan naredim korak naprej!
 
V Prostoru pri Andreji se nekaj zdravilnega odvija, bilo to razložljivo ali ne, mi je zdaj čisto vseeno, POMAGA mi ZELO!
 
Matija
Telefon Mail
Facebook