andreja

O meni

Sem Andreja. Otrok iz kmečke gostilne z 80-letno tradicijo. Dolgo časa si nisem znala razložiti, od kod izhaja moja potreba pomagati ljudem, ki je bila stalno prisotna v meni. Moja starša sta zame dala in naredila vse, kar je bilo v njuni moči. Nihče pa ju ni naučil, kako dogajanje v gostilni vpliva na oblikovanje človeka med odraščanjem. Iskreno in namišljeno veselje, smeh, solze in gorje ljudi, ki so dnevno vstopali v moje življenje, se je močno vtisnilo vame in vplivalo tudi na pot mojega izobraževanja.

Na Filozofski fakulteti v Ljubljani sem končala študij psihologije. Na potovanjih po Vzhodu pa me je prevzel njihov celosten pristop k človeku. Svoje znanje sem nadgradila še na mnogih informativnih tečajih in seminarjih doma in v tujini. Vse to vedenje sem združila in naredila nekaj svojega - Proces.

Ustvarila sem svoj Prostor, kjer želim pomagati ljudem, ki si te pomoči želijo. Srečna sem, da lahko delam to, kar delam. Srečna sem, ker lahko pomagam ljudem. Srečna sem, ko berem in slišim njihove nove zgodbe.

Telefon Mail
Facebook