Prostor_zivljenske_energije_005

Proces

Proces je ciklus obnove pretoka življenjske energije. Usklajen je z naravo in potrebami  vsakega posameznika. Začne se v energetiziranem prostoru in spodbudi:

Zaradi sodobnega načina življenja ljudje izgubljamo stik s sabo. Hitimo, postajamo lutke v rokah drugih, ki nam narekujejo način in tempo življenja. Namen Procesa je, da spet začutimo resničnega sebe, ne pa narejenega in narekovanega s strani družbe ali posameznikov. Namen je, da smo iskreni do sebe, da vidimo resnico, slišimo svoje misli, jih cenimo in si zaupamo do te meje, da v polnosti razvijemo in udejanjimo svoje potenciale. Namen Procesa je, da se začnemo zavedati, da smo sami slikarji svojega življenja. Predvsem pa, da smo ljubeči. Do sebe, do drugih, do narave. Namen Procesa je, da spet zaživimo svoja življenja. V prostoru življenjske energije lahko vse opisano storite in začnete na novo. V vsakem trenutku.

Skozi Proces ljudje ponovno občutimo pretok življenjske energije in se naučimo vzpostaviti ravnovesje med psihičnim in fizičnim, med dušo in telesom. Tudi zaradi pristopa, ki je enostaven in naraven – kot dihanje. Ko se prepustimo, energija steče. In ko se vzpostavi neoviran pretok življenjske energije skozi telo, vsi vitalni organi in drugi sistemi dobijo energijo, ki je nujno potrebna za njihovo optimalno delovanje. Tako ljudje dobimo novo moč, nov polet in notranji mir. Iz starega se razrastemo v novo.

Včasih smo sami sebi največji sovražnik, blokiramo se s svojimi negativnimi mislimi in tako stopicamo na mestu ter obtičimo v fazi udobja, ki nas uspava. Zaradi tega ne spremenimo ničesar, to pa nas ovira, da bi stopili korak naprej k očiščenju sebe. Sprejmite odločitev. Odločitev, da boste prevzeli odgovornost zase in za svoje življenje. Skozi Proces boste spoznali nujnost čistega in budnega uma, ki vam bo nakazal pot in odprl vrata v novo, polno življenje.

Proces je prilagojen času in prostoru, v katerem živimo. Gre za komplementarni pristop, ki združuje starodavne, tradicionalne metode z znanjem sodobnih, modernih tehnik in psihologije. Poteka v treh stopnjah, vsaka stopnja ima osem obiskov (dvakrat na teden po eno uro; termin po dogovoru). Primeren je za ljudi od 10. leta naprej. Rezultati so hitro vidni v vsakdanjem življenju, kar potrjujejo zgodbe ljudi, ki so si Proces že podarili.

S Procesom boste začeli svoj Proces. Z vajami, ki vam bodo ob vsakodnevnem izvajanju zagotovile pretok življenjske energije, boste Proces vzeli, spremenili in ga naredili svojega. To bo moje darilo vaši poti k novemu, polnemu življenju. Bon voyage!

Cena: 8 obiskov = 240 evrov/osebo - individualno
​           8 obiskov = 120 evrov/osebo - skupinsko                  

 

Prostor_zivljenske_energije_009Prostor_zivljenske_energije_008Prostor_zivljenske_energije_007Prostor_zivljenske_energije_006Prostor_zivljenske_energije_011Prostor_zivljenske_energije_012
Telefon Mail
Facebook