Oddih

Izdih. Oddih. Vdih.

Odločite se za potovanje na oddihu in zadihajte


Oddih je začetek poti, na kateri boste začeli potovanje k sebi. Prilagojen je posamezniku, njegovim potrebam in njegovi osebni naravi. Primeren je za vsakogar.

Bivanje

Med tridnevnim bivanjem se boste skozi tristopenjski Proces naučili živeti tukaj in zdaj. V Prostoru življenjske energije, kjer boste z mano izvajali posebne vaje, se boste naučili vzpostaviti ravnovesje in neoviran pretok življenjske energije.

Spanje

Posebne energetizirane sobe bodo poskrbele za prenovitev vaših psihičnih in fizičnih življenjskih moči. Kristali v postelji, glasba in nežne vibracije bodo spodbudili kreativnost in koncentracijo – tako boste že med spanjem dosegli globoko psihično razbremenitev, telo pa se bo očistilo toksinov in se v celoti energetiziralo.

Lokacija

Simpatična vas Čatež ob Savi, ki leži ob sotočju Krke in Save, je izjemno lahko dostopna. Do najbližjega izvoza na avtocesto je le pol kilometra (izvoz: Čatež), do najbližjega letališča Zagreb pa le 45 kilometrov. Srce Čateža je Gostilna Les z zdravo, domačo prehrano. Gostilna je tudi izhodiščna točka za pohod na Sveti Vid, med katerim se lahko ustavite na številnih energijskih točkah. V okolici Čateža je tudi veliko termalnih vrelcev, ki imajo zdravilne učinke.

Cena: 24 ur = 250 evrov. V ceno je vključeno spanje v sobah Ocean/Val, zajtrk, kosilo in večerja, vaje v Prostoru življenjske energije dvakrat dnevno, individualna psihoterapija, kopanje v termalnih toplicah (program bo prilagojen  posamezniku).

Cena: 72 ur = 690 evrov. V ceno je vključeno 3x spanje v sobah Ocean/Val, 3x zajtrk, kosilo in večerja, vaje v Prostoru življenjske energije dvakrat dnevno, individualna psihoterapija, kopanje v termalnih toplicah, pohod po energetski pešpoti (program bo prilagojen  posamezniku).
 

Neobvezujoč posvet

Za več informacij ali neobvezujoč posvet izpolnite kontaktni obrazec ali pokličite 040 809 305.

Sporočilo ni poslano! Preverite vnesena polja.
Telefon Mail
Facebook