Vikend ŽIVE MEDITACIJE

Vikend žive meditacije Glede na pozitivne odzive na naše meditacije z združenimi energijami Prostora življenjske energije Andreje Les,  Živih spiral Daniele Srpčič in energij, ki jih kanalizira več dimenzionalna zdraviteljica, duhovna učiteljica, svetovalka in sveta šamanka Maria Brooks, z veliko radostjo in zaupanjem napovedujemo edinstveno intenzivno vikend delavnico  ŽIVE MEDITACIJE, ki se bo odvila v Prostoru življenjske energije 12. in 13. marca 2016.
 
Skozi 10 stopnic se bomo podali na pot samouresničitve, prepoznali in spustili bomo vse tisto, kar nam več ne služi in kar nas je omejevalo na poti do naše prave narave, našega edinstvenega sebstva. Zadihali bomo s polnimi pljuči, občutili radost ter odprli naša srca za sprejem obilja, sreče in svobode.

Čas, da premaknete edino oviro, ki stoji na poti do vaše uresničitve in obilja je sedaj. Sposobni ste spremeniti svet, ker s tem ko prepoznate sebe in živite svojo resnico, se spremeni vse okrog vas. Pripravljeni ste - dovolite si!

Po tej intenzivni delavnici bodo vsakdanja opravila postala lažja, lažje boste prepoznali svoj pravi namen in kreativno delali tisto, kar si resnično želite. Ste vir vseobsegajoče energije in čas je, da jo začnete uporabljati v svojo korist.
 


Program:

Sobota, 12. marec 2016
 • 8,30h –  Uvod in predstavitev
 • 9, 00h  -  1. KLJUČ
 • 9,30h –  2. SPIRALA IN MEDITACIJA ŽIVLJENJSKI DIH (soočenje in preseganje lastnih strahov – vdih življenjske energije)
 • 11,00h – 3. SPIRALA IN MEDITACIJA ZADOVOLJSTVO (opustitev občutkov krivde, katere smo si nezavedno ustvarili  - dovoliti si zadovoljstvo, ki nam ga ponuja življenje)
 • 12,30h – 4. SPIRALA IN MEDITACIJA NOTRANJA MOČ  (soočenje z občutki sramu in jeze - prepoznanje svoje notranje moči)
 • 14,00h – 15,30h – odmor / kosilo
 • 15,30h – 5. SPIRALA IN MEDITACIJA LJUBEZEN (ozaveščanje in opuščanje žalosti in izgub, da naredimo prostor ljubezni)
 • 17,00h – 6. SPIRALA IN MEDITACIJA  RESNICA (prepoznava, kje si lažemo in pred čim si zatiskamo oči – sprejemanje čiste resnice)
 • 18,30h – 7. SPIRALA IN MEDITACIJA VIŠJI JAZ - VSE JE ENO (občutiti eno z vsem, kar obstaja)
 • 20,00h – ZAKLJUČEK PRVEGA DNEVA
    Po vsaki meditaciji bo kratek premor za prigrizek, topli napitek, sadje, vodo.

Nedelja, 13. marec 2016
 • 9,00 h – 8. SPIRALA IN MEDITACIJA KOZMIČNA ENERGIJA (opustitev navezanosti na fizični nivo in povezava s kozmično energijo)
 • 11,00h – 9. SPIRALA IN MEDITACIJA HARMONIZACIJA (združitev kozmične in zemeljske energije za dosego zavedanja, da smo bitja luči v fizični obliki tukaj in zdaj)
 • 12,30h – 10. SPIRALA IN MEDITACIJA NIČ (doseganje točke stvarstva, točke vseh kreacij)
 • 14,00h – ZAKLJUČEK DELAVNICE
VSAK UDELEŽENEC PREJME POSEBNO DARILO smiley EDEN PA BO ODŠEL DOMOV BOGATEJŠI : Z ENERGIJSKO SLIKO ŽIVE SPIRALE heart

Del meditacij bo potekal v angleškem jeziku, za prevajanje je poskrbljeno.

Pridite v udobnih oblačilih in s sabo prinesite copate.

Še na kratko o organizatorkah in voditeljicah ŽIVE MEDITACIJE:

Prostor življenjske energije je zasnovala Andreja Les, ki je preko dolgoletnega dela z ljudmi, študija psihologije, potovanj, izobraževanj in raziskovanj, prišla do točke, kjer je svoje znanje, izkušnje in vedenje združila v edinstven Proces, ki posamezniku pomaga zgraditi nov odnos so samega sebe in zaživeti polno ter radostno življenje.
 
Žive spirale so čakale na Danielo Srpčič, da jih prenese na fizični nivo, z namenom aktivirati vse potrebno za posameznika in celotno kolektivno zavest. Vsaka spirala je povezava s točko izvora in v sebi nosi kode, preko katerih presegamo nezavedne vzorce, da se lahko pomaknemo naprej in živimo življenje, kakor ga slika naša duša.
 
Maria Brooks prihaja iz Anglije in je ustanoviteljica metode intenziviranih zdraviteljskih meditativnih postopkov. Z izkušnjo višjih  vibracijskih frekvenc, mističnimi učenji in iniciacijami ter aktivacijami, nam omogoči stopiti  v  stanje zavesti, kjer lahko utelesimo našo lastno Božansko naravo,  tukaj in sedaj.  Pomaga nam opustiti stvari,  ki niso v naše najvišje dobro in ki nas ovirajo na naši poti  k višjim stanjem zavesti. Z usmerjenim vodenjem nam pomaga prepoznati in ohraniti Božansko energijo duše in ustvariti zdravo, izobilja polno in radostno realnost.

Cena vikend delavnice

Cena dvodnevne delavnice je 280,00 EUR, vključuje  sobotno kosilo (po izbiri vegetarijanski, veganski ali mesni meni) , prigrizke, tople napitke, sadje.
Dodatno lahko ponudimo tudi prenočišče v apartmaju z zajtrkom in sobotno večerjo. V tem primeru je celotni znesek 333,00 EUR.

POPUST: ob prijavi dveh oseb hkrati: 140,00 EUR ( 70,00 EUR / osebo)

Posebna ponudba: nočitev v Prostoru življenjske energije, v energetizirani sobi, kjer se telo med spanjem v celoti energetizira.
 
Za dokončno prijavo se šteje vplačilo na račun NKBM SI56 0481 0021 7886 562, Daniela Srpčič s.p., Cerklje ob Krki 69, 8263 Cerklje ob Krki

Meditacija se bo odvijala v Prostoru življenjske energije -  Zagrebška cesta 20, Čatež ob Savi - Brežice - zemljevid.

Za več informacij me pokličite na 040 809 305 ali izpolnite obrazec.
Telefon Mail
Facebook