NOVA PSIHOTERAPEVTSKA SKUPINA, 25. november ob 17. uri

potovanje K sebi_3 Skupina odpira vrata vsem, ki hrepenite po globljem stiku s sabo in s svojimi bližnjimi, se vrtite v začaranih krogih, ne zmorete postaviti jasnih mej, se počutite nerazumljeni, pogosto tudi osamljeni, imate težave s strahovi, z zasvojenostjo ali pa preprosto iščete »orodja«, ki bi vam pomagala pri soočanju s težavami in ovirami v vašem aktualnem življenju in prihodnosti.

Ustvarjali bomo varen prostor, v katerem se bomo lahko ustavili, začutili in se s podporo skupine srečevali sami s seboj. Osvetlili bomo načine vedenja, zaradi katerih se nam vedno znova ponavljajo stare zgodbe, ki nam preprečujejo živeti bolj svobodno in ustvarjalno.
 
Za vstop v skupino je treba pripeljati le samega sebe – s strahovi in dvomi, z radovednostjo in pričakovanji. Vstopite takšni, kot ste!
 
Srečujemo se 2x na mesec, eno leto. Do notranjih nepredelanih vsebin prihajamo s pomočjo verbalnih, telesnih in energetskih tehnik. Skupino vodi Andreja Les, psihologinja z večletnimi izkušnjami na področju individualne in skupinske psihoterapije.  
 
Brezplačno informativno srečanje bo 8. novembra 2019 ob 17. uri, v Prostoru življenjske energije, Zagrebška cesta 20, na Čatežu ob Savi.
Za prijavo in več informacij pokličite 040 809 305.
 
Vabljeni v odkrivanje sebe in lastnih potencialov.
 
                                                                                   Program podpira: Občina Brežice in Klub ZA
Telefon Mail
Facebook