Meditacija OBILJE

Meditacija OBILJE  Dragi moji,

Zaradi velikega zanimanja in polne zasedenosti četrtkove meditacije, smo se odločili, da izvedemo posebno zdravilno meditacijo v soboto, 19.3.2016 na temo »OBILJE«.
 
Obilje je čudovito duhovno darilo. Povezano je s takojšnjo manifestacijo. Čarobnost obilja je v tem, da lahko sami izbiramo prihodnost, ki si jo želimo. Misel je kreacija in prišli smo do točke zavedanja, da lahko s pozitivnim mišljenjem spremenimo naš pogled na svet. Trudimo se v tej smeri, vendar nam utrjena, globoka prepričanja pogosto preprečujejo, da prepoznamo resnične želje in potrebe naše prave narave ter oblikujemo čisto misel. Potrebno je pogledati, katera prepričanja blokirajo našo moč manifestacije, jih prepoznati in odstraniti, da naredimo prostor za novo kreativnost, ki prihaja iz resnične želje našega srca.
Prišel je čas, da postanemo slikarji svojega življenja in obarvamo vsak sedanji trenutek v barvah, ki jih odslikava naša duša. In se seveda ob tem zabavamo J
 
Tokratno srečanje bo trajalo 4 ure. Po uvodnem delu bomo vodeni v prvo globoko meditacijo, kjer bomo privabili na plano lastne blokade, se nato preko hoje v spirali z njimi soočili in jih izpustili ter z zaključno meditacijo zasidrali nova spoznanja.
 
Kdaj: Sobota, 19.3.2016 od 15,00h do cca. 19,00h
Kje: Prostor življenjske energije
Prispevek: 45 €
 
Prijave in dodatne informacije: 040 809 305 , info@andrejales.com

Nadenite udobna oblačila in s sabo prinesite copate.
Telefon Mail
Facebook