Iskustva

Helena Simončič
Mogu reći da sam posjetom Prostoru životne energije konačno napravila korak naprijed u svom životu. Skinula sam staru kožu, koja me neprestano ovijala kao pretijesan plašt kojemu šavovi nikako da popuste. Postala sam samouvjerena, primjetno jača i osjećajno stabilnija. Isto tako, zdravstveni problemi koje sam imala, jednostavno su nestali. Sa svakim stupnjem procesa moje se psihičko, emocionalno, duševno i zdravstveno stanje znatno promijenilo- ja sam se promijenila! Moj muž kaže, na pozitivno. A to je ono što je najvažnije.
Simona Fridrih
Dugi niz godina pokušala sam zatrudnjeti. Kada sam jednog dana i uspjela, trudnoća je bila izvanmaternična. Uklanjanjem jajovoda i zbog mnogih drugih problema, kao i zbog činjenice da sam iz godine u godinu sve starija, moje mogućnosti da zatrudnim bile su sve manje i manje. Moja liječnica me tada uputila na umjetnu oplodnju. I ona je bila dva puta neuspješna. Bila sam sve više razočarana što oplodnja vjerojatno nikada neće uspjeti. Počela sam tražiti alternativne metode i put me doveo do Andreje, za koju vjerujem, da mi je pomogla. Moj život, koji je do tada bio na mrtvoj točci, počeo se mijenjati. Sve što sam željela i zacrtala, počelo se ostvarivati u vrlo kratkom roku. Zatrudnjela sam odmah u sljedećem pokušaju, promijenila mjesto stanovanja i našla novi posao. Odjednom su nestali svi strahovi kako sve to provesti i sve se posložilo na svoje mjesto.  Zato sam neizmjerno zahvalna što sam upoznala Andreju. Kada će mi biti potrebna njena pomoć, opet ću se vratiti.
Marija
Moje reakcije na svakodnevni stres na poslu dramatično su se promijenile. Mnogo sam mirnija u sebi, bez obzira na vanjske pritiske. Kvalitetnije spavam.
Kaja Budič
Karate mi znači sve, treniram ga od 8. godine. Imala sam problema s samopouzdanjem i tremom prije početka svakog meča. Nakon završetka drugog stupnja procesa, to je za mene prošlost i moji rezultati su dokaz tome. Postala sam državna prvakinja u karateu.
Damjan Tomše
Imam zdravstvenih problema s kralježnicom. Svaki dan uzimao sam tablete protiv bolova. Nisam mogao raditi. Nisam mogao voziti ni auto. Jednostavno nisam imao dovoljno snage. Tlak mi je bio 200/120, unatoč tabletama. Bilo mi je teško kada sam izašao među ljude. Moje tijelo počelo se tresti. Kroz proces u Prostoru životne energije, moje fizičko i mentalno stanje znatno se poboljšalo. Sada sam opet u mogućnosti obavljati dnevne zadatke, kao što je vožnja auta. Sada rijetko uzimam tablete protiv bolova. Još uvijek uzimam tablete za tlak, ali sada je on u granicama normale. Nemam više strah od ljudi. Redovito radim vježbe i osjećam kako mi revitaliziraju tijelo. Sve pozitivne promjene u meni nisu samo utjecale na moju dobrobit, nego na dobrobit svih članova moje obitelji.
Mateja Ovčarič
Kad više ne znate gdje i kako…Kod Andreje u Prostoru životne energije vratila sam zamah u život, pozitivno sam počela razmišljati te su se događaji u mom životu „sami posložili“. Bila sam jako nesretna, osjećala sam se izdano u radnoj okolini, depresivna, tužna i razočarana ... Nakon osam susreta u Prostoru životne energije ti osjećaji su nestali- nakon tri susreta doživjela sam primjetnu promjenu a nakon osam potpuni preokret. Sreća, novi posao, radost i zdravlje- jednostavno, divno. S obzirom na činjenicu da mi je teško bilo odlučiti se posjetiti Prostor životne energije (potaknula me prijateljica jer sam bila skroz bez energije), sada sam sretna što sam učinila taj korak. Toplo preporučam svakome.
Ana
Svake večeri, kada sam legla u krevet, počeli bi bolovi u nogama. Upotrebljavala sam razne masti i kreme ali mi ništa nije pomoglo. Nakon završenog prvog stupnja procesa i izvođenja svakodnevnih vježbi, bol u nogama je nestala. Naučila sam pravilno disati ( većina ljudi nije svjesna važnosti pravilnog disanja) te kontrolirati negativne osjećaje (strah, panika, bijes…). Tjeskobu više ne zadržavam u sebi. Usudim se glasno izraziti svoje mišljenje. Više gledam i mislim na sebe, ne samo na druge.
Katja Račič
Nakon završetka drugog stupnja, bol u gornjem djelu leđa je potpuno nestala. Poboljšala se moja cirkulacija i više mi nije hladno! Ruke i noge su mi tople. Nanovo sam stekla samopouzdanje i samopoštovanje. Sada više razmišljam pozitivno i sveobuhvatno.
Tina Tomše
Više puta me znao boljeti trbuščić. Imala sam problema s probavom. Morala sam gledati što jedem jer nakon određene hrane, imala bi još veći zatvor. Krenula sam kod Andreje i počela raditi vježbe svaki dan. Sada me više trbuh ne boli. Mama mi je prije davala sirupe da bi mi bilo lakše, sada mi više nisu potrebni.
Staša
Već od svojih srednjoškolskih dana prebirem i skupljam knjige o duhovnom rastu, o životu nakon smrti, o svemiru i višim energijama. Pitanja, tko sam, gdje idem, što je moja misija u ovom životu, kakva iskustva me čekaju, su me manje-više dodirnula u različitim razdobljima mog života i na različitim emocionalnim stanjima. Unatoč interesu i prebiranju takve literature, bila sam u nekakvom oklopu, bez prave percepcije, ponajprije prema sebi. Zatvorila sam se u sebe i dopustila drugima da gospodare mojim tijelom i duhom. Napokon je glas u meni ponovno postao glasan, s namjerom da zaista moram nešto učiniti za sebe, pronaći to što jesam, odnosno što sam nekada bila. Po preporuci prijateljice pronašla sam Prostor životne energije te nadasve pozitivnu, srčanu i dobronamjernu Andreju. Uz vrlo suosjećajne riječi i energiju, probudila je u meni osjećaj vlastite vrijednosti, samopoštovanje i samopouzdanje. Sve to polako uključujem u dnevna iskušenja, i osjećam da ponovno otkrivam svoju suštinu i svjetlost .
Katrin
Boravak kod Andreje je za mene jedno veliko pozitivno iskustvo, koliko za moje tijelo, toliko za moju dušu. I još uvijek traje… Prostor za spavanje je pun ljubavi, muzike, a vibracije ispod madraca su zaista nešto posebno, ubrzale su moju regeneraciju. Bavim se meditacijom godinama, ali nikada nisam doživjela ovako duboko iskustvo ne razmišljanja, samo postojanja, kada sam radila vježbe u sobi. Nakon toga bila sam ispunjena radošću i ljubavi. Dan danas rijetkost je u svijetu pronaći mjesta koja vam daju takvu pozitivnu energiju i pune vam baterije. Na taj se način vaše tijelo i duša liječe.
Jennifer
Bilo je to jedinstveno iskustvo, odsjesti kod Andreje. Radeći s njom u Prostoru životne energije, razvila sam osobnu toplinu i ugodnost. Djeluje mi kao dobra osoba, tako da me vježbanje s njom ispunilo ljubavlju i novim razmišljanjem prema životu.
Spavanje u njenom apartmanu je čast, sobe izgledaju prekrasno a krevet je jedan od najugodnijih u kojem sam ikada spavala. Općenito, provođenje vremena s Andrejom bilo je posve novo otkriće za mene. Definitivno ću se vratiti u Sloveniju, kako bi si dala šansu i pronašla još kvaliteta koje će ispuniti moj život.
Hvala Vam za ovaj početak u bolji život!
Telefon Mail
Facebook